Fatma Şahin'den Cihan bebek ve annesine ev sözü

Gaziantep'te 2 aylık bebeğine şiddet uygulayan cani baba Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Hastanede tedavisi tamamlanan Cihan bebek sağlığına kavuşurken Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bebeğin annesiyle birlikte yeni tutulacak bir eve yerleştirileceğini açıkladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, babası tarafından darp edilen bebek ve annesinin bir eve yerleştirileceğini açıkladı.

Fatma Şahin, babası tarafından öldüresiye dövülerek özel bir hastanede yaklaşık bir hafta yoğun bakım ünitesinde tedavi görüp taburcu edilen 2 aylık Cihan G.'yi, Şahinbey ilçesinde ikamet eden dedesinin evinde ziyaret etti.

"ONLARIN HER TÜRLÜ İHTİYACINI KARŞILAYACAĞIZ"

Bebek ve ailesinin her zaman yanında olduklarını belirten Şahin, "Bebeğimiz ve annesi çok sağlıklı. Bir takım mekânsal talepler var. Bizim yapmamız gerekenler var, dinledik ve gerekeni yapacağız. Yeni bir eve yerleştireceğiz. Onların her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Ailenin birebir takipçisi olacağız" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Gaziantep'te Yunus G. 2 aylık bebek Cihan G'yi darp ederken çekilen görüntüleri ortaya çıkmış, bunun üzerine ulaşılan bebek tedavi altına alınmış ve 6 Aralık'ta taburcu edilmişti. Aynı gün yakalanarak mahkemeye çıkarılan baba ise "nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanmıştı.

Fatma Şahin'den Cihan bebek ve annesine ev sözü ile ilgili etiketler Gaziantep Fatma Şahin Cihan bebek bebeğe şiddet gaziantep belediye başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.