Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten vefasızlık tepkisi

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik 24 Ocak 2022'de hayatını kaybetmişti. Günay Girik, ölüm yıl dönümünde ablası Fatma Girik'in Muğla'daki mezarını ziyaret etti. Vefasızlık nedeniyle üzgün olduğunu belirten Girik, "Keşke mezarının başında anılsaydı; ablam daha fazla mutlu olurdu" diyerek sitem etti.

Geçen yıl 24 Ocak'ta İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Fatma Girik'in cenazesi, 28 Ocak'ta Muğla'nın Bodrum ilçesine getirildi. Girik'in cenazesi, Torba Mezarlığı'nda hayat arkadaşı Memduh Ün'ün yanına defnedildi.

79 yaşında yaşamını yitiren Girik'in vefatının üzerinden tam 1 yıl geçti. Kardeşi Günay Girik ile komşusu Muzaffer Ilıcak, ölüm yıl dönümünde Fatma Girik'in mezarını ziyaret etti.

Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten vefasızlık tepkisi

GÜNAY GİRİK SİTEM ETTİ

Ablası Fatma Girik'in mezarı başından anma yapılmaması nedeniyle üzgün olduğunu belirten Günay Girik, "Sayısını hatırlamadığım kadar çok filmi var. Yaşım 56 ve yaklaşık 44 senem ablam ilke geçti. 12 yaşlarındayken ilk filmimiz 'Gülsüm Ana'yı beraber çektik, oğlu rolündeydim. Annemi ablam kadar görmedim. Babam da küçük yaştayken öldü. Onun yokluğu benim için çok büyük bir eksiklik. İki çocuğum var; kızımın adı Fatma Girik, oğlum ise Günay Girik. Ablamın yokluğunu çok hissediyorum. Burada insanların vefasızlığı da beni üzdü. İstanbul'da anma töreni düzenlenmiş. Fakat burada mezarı başında bir anma yapılsaydı; daha iyi olurdu. Bodrum ve Torba, Zeki Müren'den sonra Fatma Girik ile anılır. Keşke mezarının başında anılsaydı; ablam daha fazla mutlu olurdu" dedi. (DHA)

 

 

Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten vefasızlık tepkisi ile ilgili etiketler Fatma Girik Muğla
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.