Fatma Girik öldü mü? Yaşıyor mu? Kaç yaşında? Son sağlık durumu nasıl?

Sosyal medyada yayılan son haberlerde Fatma Girik’in öldüğü iddia edildi. Son dakika haberleri doğrultusunda Fatma Girik’in sağlık durumu oldukça merak ediliyor. Peki, Fatma Girik kimdir? Fatma Girik öldü mü, yaşıyor mu? Kaç yaşında? Hastalığı ne? Son sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, koronavirüs salgını yüzünden Muğla'nın Bodrum ilçesindeki evinde kalan 78 yaşındaki Fatma Girik'e bir süre önce geçirdiği kalça ameliyatı sebebi ile geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuşlardı.

Herkese maskelerini takıp, sosyal mesafeye uymaları çağrısında da bulunan Girik, Koronavirüslü günleri birlikte atlatacağız mesajını vermişti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere geldiği Bodrum'da, Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Fatma Girik'i Bodrum'daki evinde ziyarette bulunmuştu.

FATMA GİRİK ÖLDÜ MÜ? YAŞIYOR MU?

Sosyal medyada yayılan iddialarda Fatma Girik’in öldüğü iddia edildi. Fatma Girik şuanda yaşıyor. En son kalça protezi ameliyatı geçiren Fatma Girik’in sağlık durumu iyi.

FATMA GİRİK KİMDİR?

Fatma Girik (d. 12 Aralık 1942, İstanbul), Türk oyuncu, eski siyasetçi.

İstanbul'da doğdu. Cağaloğlu Kız Lisesi'ni bitirdi. 1957 yılında ilk baş rolü olan, yönetmenliğini ve senaristliğini Seyfi Havaeri'nin yaptığı Leke'ydi. Leke'yi oyuncu olarak adından bahsettirmeyi başaramadığı birkaç iddiasız yapım daha izledi. Fatma Girik'in performansıyla dikkatlerden kaçmayacağı film, Memduh Ün'ün yönetmenliğindeki 1960 yapımı Ölüm Peşimizde'ydi. Memduh Ün’le tanışıklığı Girik’in hayatındaki dönüm noktalarından biri oldu.

180'den fazla filmde rol aldı. İleriki yıllarında siyasete de atılan Fatma Girik bir süre Şişli Belediye Başkanlığı yaptı. Siyaset ve oyunculuğun dışında kısa bir dönem televizyon ekranlarında Söz Fato'da adlı bir programın sunuculuğunu da yapmıştır.

 

Fatma Girik öldü mü? Yaşıyor mu? Kaç yaşında? Son sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Fatma Girik Fatma Girik kimdir Fatma Girik sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.