Fatma Girik birinci ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı!

Yeşilçam'ın efsaneleri arasında yer alan usta sanatçı Fatma Girik, geçtiğimiz yıl tedavi gördüğü hastanede organ yetmezliği sebebiyle 79 yaşında hayatını kaybetmişti. Girik, ölümünün birinci yıl dönümünde Muğla'nın Bodrum ilçesindeki mezarında anıldı...

Sinema Sanatçısı ve eski Şişli Belediye Başkanı Fatma Girik, Kovid-19'a bağlı viral pnömoni tedavisi görürken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu 24 Ocak 2022 tarihinde hayatını kaybetmişti.

SEVENLERİ VE YAKINLARI MEZARI BAŞINDA TOPLANDI

79 yaşında vefat eden oyuncu için Torba Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Torba Mahalle Muhtarı Suat Kaya, Torba Geliştirme Derneği Başkanı Tamer Yöntem, Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik ve sevenleri katıldı.

 TÖRENDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI: FATİHA OKUMAK, KABRİNE ÇİÇEK BIRAKMAK İÇİN BURADAYIZ...

Avrupa Birliği İklim Değişikliği Uyum Misyonu Koordinasyon toplantıları için Brüksel’de bulunduğu için 24 Ocak'ta Bodrum’da olamadığını belirten Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, duygusal anların yaşandığı törende yaptığı konuşmada, "Fatma Girik'i anmak, kabrine çiçek bırakmak, ruhuna bir Fatiha okumak için buraya geldik. Fatma Hanım, Türkiye'nin çağdaşlaşması yolunda, o aydınlık insanlardan biriydi. Ömrünün sonuna kadar Atatürk sevgisi ile Cumhuriyet ve vatan sevgisi ile yaşadı, var oldu. Hep savunduğu değerler bunlardı ve bizler de onun yolunda, ondan aldığımız feyzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatanımıza, milletimize, ülkemize sahip çıkacağız. Kendisine rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun" dedi.

Fatma Girik birinci ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı!

FATMA GİRİK'İN EVİ MÜZE OLACAK

Konuşmaların ardından söz alan Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik, gerekli veraset işlemleri tamamlandıktan sonra ablasının evini müzeye dönüştürmek istediğini söyledi. Başkan Aras da konu ile ilgili gerekli çalışmaların yapılması için ilgili birimlere talimat vereceğini söyleyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

Fatma Girik birinci ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı! ile ilgili etiketler Fatma Girik ölüm Yeşilçam
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.