Fatih'te polise saldırdıktan sonra yakalanmıştı: Başakşehir'de kimleri öldürdüğü ortaya çıktı

İstanbul Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaraladıktan sonra Fatih'te kimlik kontrolü yapan polislere saldıran zanlılardan Güven Güler hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Güler'in birlikte uyuşturucu kullandığı arkadaşını öldürdüğü öğrenildi. Güler sonrasında ise yolda karşılaştığı amcası, yengesi ve kuzenine kurşun yağdırdı.

Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te kimlik kontrolü yapan 2 polis memurunu vuran saldırgan yakalandı. Olayla ilgili çalışmayı yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Güven Güler’i dün yakalandı.

DRONE İLE ARAMA YAPILDI, 74 MERMİ BİR TABANCA İLE BİRLİKTE YAKALANDI

İstanbul Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaraladıktan sonra Fatih'te kimlik kontrolü yapan polislere saldıran zanlılardan Güven Güler hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Güler'in birlikte uyuşturucu kullandığı arkadaşını öldürdüğü öğrenildi. Güler sonrasında ise yolda karşılaştığı amcası, yengesi ve kuzenine kurşun yağdırdı.

İstanbul Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladıktan sonra Fatih'te 2 polisi vuran şüpheliler yakalandı. Yaşanan olayla ilgili yeni detaylar bugün ortaya çıktı.

Başakşehir bölgesine geldiği belirlenen şüpheli Güven Güler, güzergahlardaki tüm güvenlik kameraları incelenerek takip edildi. Polis şüphelinin çalılardan oluşan bir bölgede saklanmış olma ihtimali üzerine drone ile arama yaptı. Yapılan çalışmalar sonucu Şahintepesi ile Güvercintepe arasında bulunan viyadüğün altında saklanan şüphelinin yakalandığı öğrenildi. Şüphelinin üzerinden bir tabanca ile 74 mermi bulundu.

İLK SORGUSUNDA "BEN YAPMADIM" DEDİ

Dün yakalandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilip Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli Güven Güler, yapılan ilk sorgusunda yaptıklarının hepsini inkar ettiği öğrenildi. Cinayet ve yaralama olaylarını kendisinin yapmadığını iddia eden şüphelinin, polislere ateş ettiği iddialarını da kabul etmediği belirtildi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen şüphelinin Cinayetleri neden işledin sorununa "Ben kimseyi öldürmedim. Kimseyi yaralamadım" cevabını verdiği bildirildi.

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Milliyet gazetesinden Damla Güler'in haberine göre, Başakşehir’de 2 kişiyi öldürüp kaçtığı sırada Fatih’te 2 polis memurunu yaralayan Güven Güler’in önce birlikte uyuşturucu kullandığı arkadaşını öldürdüğü satıcının evde olan babasını yaraladığı ortaya çıktı. Güven Güler’in en son ise yolda karşılaştığı amcası, yengesi ve kuzenine kurşun yağdırdı. Olayda yengesini öldürdüğü amcası ve kuzenini yaraladığı öğrenildi. Başakşehir’den ayrılarak Fatih’e giden Güven Güler burada da kendisine kimlik soran polis memurlarına kurşun yağdırdı.

Polis memurlarının hastanedeki tedavisi sürerken şüpheli Güven Güler bugün sabah saatlerinde yakalandı. Güven Güler’in yanında olan ve kaçmasına yardım ettiği belirlenen Atilla A. isimli kişi de gözaltına alındı. Henüz ifade vermeyen Güven Güler için emniyetin ek gözaltı süresi talep ettiği açıklandı.

Öte yandan DHA’nın haberine göre gözaltı sayısı 3’e yükseldi.

Fatih'te polise saldırdıktan sonra yakalanmıştı: Başakşehir'de kimleri öldürdüğü ortaya çıktı ile ilgili etiketler Fatih semti polis Saldırı Başakşehir cinayet Güven Güler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.