Fatih'te Çukur dizisinin çekildiği binada yangın çıktı!

Fatih'in Balat semtinde Çukur dizisinin de kahvehane çekimlerinin yapıldığı 2 katlı binada yangın çıktı. Kısa süreli paniğe sebep olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Balat'ın eski binalarından olan ve aynı zamanda Çukur dizisinin kahvehane çekimlerinin de yapıldığı binada çıkan yangın paniğe sebep oldu. İstanbul İftaiyesinin müdahalesi ile yaklaşık 45 dakikada söndürülen yangın sonrası soğutma çalışmaları yapıldı.

Ayvansaray Mahallesi Esnaf Loncası Sokak'ta bulunan bir ahşap binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Binadan dumanlar yükseldiğini fark edenler durumu itfaiyeye haber verdi.

balatta-unlu-dizinin-de-cekildigi-binada-yangin-1-_9273_dhaphoto3

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

balatta-unlu-dizinin-de-cekildigi-binada-yangin-1-_9273_dhaphoto2

Elektrik Kontağından...

Yangın yaklaşık 45 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü. Yangının elektrik kontağından çıktığı öne sürülürken itfaiyenin soğutma çalışması yaptı.

balatta-unlu-dizinin-de-cekildigi-binada-yangin-1-_9273_dhaphoto1

Mahalle sakini Özkan Kılıç, "Ne olduğunu anlamadık. Çukur dizisini çekildiği yerde yangın çıkmış. İtfaiyeler geldi. Şimdi müdahale ediyorlar. Çekimler bitmişti zaten. Anı olarak kullanılıyordu. Yukarıdan çıktığını söylüyorlar. Ev olarak kullanılıyordu yukarısı. Kahve sahibinin eviydi" dedi.

Fatih'te Çukur dizisinin çekildiği binada yangın çıktı! ile ilgili etiketler yangın Fatih semti Yangın Balat çukur dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.