Fatih'te 3 yolcu bindikleri taksinin şoförünü döverek öldürdü

İstanbul Taksim'de Aydın Altun'un kullandığı taksiye binen 3 yolcu birbirleriyle kavga etmeye başladı. Altun, kavga eden yolcuları Fatih'te taksiden indirmek isteyince yolcuların saldırısına uğradı. Altun, saldırıcı sonucunda hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 kişiden 2'sinin 'Kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan tutuklanmaları talep edildi.

Olay, gece saat 03.00 sıralarında Fatih Çapa'da meydana geldi. İddialara göre, 3 kişi Taksim'de Aydın Altun'un (52) kullandığı taksiyi çevirip araca bindi. Araç içerisinde kavga etmeye başlayan 3 kişiyi Fatih Çapa'da indirmek isteyen Altun'a küfreden 3 şüpheli daha sonra Altun'u darbetmeye başladı. Araç dışında da devam eden olayın ardından şüpheliler koşarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Altun'u hastaneye götürdü. Hastanede sabaha kadar tedavisi devam eden Altun aldığı darbeler sebebiyle yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ekipler 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. 

Fatih'te 3 yolcu bindikleri taksinin şoförünü döverek öldürdü

MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER

Gözaltına alınan 3 şüpheli, bugün emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildiler. Savcılıkça ifadesi alınan şüphelilerden Mert Avcı ve Ferhat Güngör'ün, 'Kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan tutuklanmaları talep edildi. Şüpheli Ebru Nur Gül için ise yurt dışına çıkış yasağı konularak, serbest bırakılması istendi. Şüpheliler, İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Fatih'te 3 yolcu bindikleri taksinin şoförünü döverek öldürdü - Resim : 2

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Aydın Altun için Güngören’de bulunan Hüseyin Kocacık Yavuz Selim Camii’nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Altun’un ailesinin taziyeleri kabul ettiği cenazeye Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve taksici arkadaşları katıldı. Cenazede Altun’un kızları ve eşi  gözyaşlarına boğuldu.  Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Altun Yeni Ayazağa Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.

 Fatih'te 3 yolcu bindikleri taksinin şoförünü döverek öldürdü - Resim : 3

AKSU: KELLE KOLTUKLA MESLEK İCRA EDİYORUZ

Yaşanan olayla ilgili konuşan Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "Tarlabaşı'ndan 3 vatandaş Aydın ağabeyimize işaret ediyor. Aydın abimiz de vatandaşları aracına alıyor. Unkapanı Köprüsü'ne doğru gelince alkollü olduklarını hissediyor. Çapa'ya doğru yaklaşınca 3 kişi şoför ağabeyimizi darbediyor. Daha sonra aşağı iniyor. Tekrar kötü bir şekilde darbediyorlar ve kaçıyorlar. Emniyet mensupları olayı fark ediyor ve arkadaşımızı hastaneye kaldırıyor. Taksici ağabeyimiz aldığı darbelerden ötürü sabah hayatını kaybediyor. Maalesef bir arkadaşımızı kaybettik. Uyuşturucu kullanmışlar, alkol kullanmışlar araca almasak suçlu oluyoruz. Alırsak hayatımıza mal oluyor. İşte bizi bu hale getirdiler. Yargısız infaz yapıyorlar. Maalesef böyle kelle koltukta bir meslek icra ediyoruz" dedi.

"GEREKLİ CEZALARIN ALINMASINI İSTİYORUM"

Altun yakınlarından Ersoy Aksu, "Acımız çok büyük. Ben şu anda bir şey anlatamıyorum. Gerekli cezaların alınmasını istiyorum karşı taraftakilerin" dedi.

 

 

 

Fatih'te 3 yolcu bindikleri taksinin şoförünü döverek öldürdü ile ilgili etiketler İstanbul Darp cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.