Fatih Ürek hastane odasından paylaştı... Gözünden ameliyat olduğunu duyurdu

56 yaşındaki şarkıcı Fatih Ürek, 516 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ameliyat masasına yattığını duyurdu. Bir süredir görme bozukluğu yaşayan Fatih Ürek sol gözünden operasyon geçirdi.

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, önceki gün akıllı mercek operasyonu geçirmek için İstanbul'daki özel bir hastanede ameliyat masasına yattı. Sağ gözünden ameliyat olduğunu duyuran Fatih Ürek, Instagram hesabından kısa bir video yayınladı.


BUGÜN İKİNCİ AMELİYATINI OLACAK

Sağlık durumuyla ilgili sevenlerine ve takipçilerine bilgi veren Fatih Ürek, diğer gözünden de ameliyat olacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Uzun süredir gözlerimle ilgili problemim vardı. Neredeyse kördüm diyebilirim. Sağ gözümden ameliyat oldum. Harika geçen bir akıllı mercek operasyonu oldu. Pazartesi günü de (bugün) diğer gözüme bir operasyon yapılacak. Artık daha güzel görebileceğim.”

Fatih Ürek ameliyat masasına yattı

 

Fatih Ürek hastane odasından paylaştı... Gözünden ameliyat olduğunu duyurdu ile ilgili etiketler Fatih Ürek Ameliyat Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.