Fatih Terim'in Türkiye'den transferleri bitmiyor! Abdülkadir Ömür için de devreye girdiler...

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılması beklenen Abdülkadir Ömür için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Samet Akaydin ve Anastasios Bakasetas'ı kadrosuna katan Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'un Abdülkadir Ömür için de devreye girdiği belirtildi.

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok dün kadro dışı bırakılmıştı. Birçok talibi olan Abdülkadir Ömür için Fatih Terim'in de devreye girdiği belirtildi.

Trabzonspor altyapısında yetişen ve 2016 yılında profesyonel sözleşme imzalanan Abdülkadir Ömür yaklaşık 8 yıldır Bordo-Mavili formayı terletiyor.

Daha önce Avrupa'ya transferi birkaç kez direkten dönen Abdülkadir Ömür, dünkü kadro dışı kararı sonrası kariyerinde yeni bir sayfa açabilir.

Hollanda'dan talipleri olduğu öne sürülen milli futbolcu için son olarak Panathinaikos iddiası ortaya atıldı.

Hürriyet'in geçtiği habere göre Fatih Terim, Abdülkadir Ömür'ü gündemine aldı. Bakasetas'ı kadrosuna katmaya hazırlanan Fatih Terim'in Panathinaikos'u, Abdülkadir Ömür için de resmi adımları atmaya başlayabilir.

Bu sezon ligde 16 maça çıkan Abdülkadir Ömür gol sevinci yaşayamazken 6 asist yaptı. 24 yaşındaki futbolcunun Bordo-Mavililerle 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fatih Terim'in Türkiye'den transferleri bitmiyor! Abdülkadir Ömür için de devreye girdiler... ile ilgili etiketler Abdülkadir Ömür Fatih Terim Panathinaikos Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.