Fatih Terim'in son transferini yine Süper Lig menşeili! Panathinaikos üçüncü transferini açıkladı

Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim, transferde Süper Lig yolunu izlemeye devam ediyor. İlk olarak Fenerbahçe'den Samet Akaydin'i transfer eden Yunanistan temsilcisi, geçtiğimiz günlerde de Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas'ı transfer etmişti. Fatih Terim, yolu Süper Lig'den geçmiş bir başka ismi daha kadrosuna kattı.

Yunanistan'ın Panathinaikos takımı, Brezilya'nın Bahia ekibinden Vitor Hugo'yu sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer etti.

32 yaşındaki stoper, 2020-2023 yılları arasında Trabzonspor'da forma giymişti. Brezilyalı futbolcu, 1.8 milyon Euro bonservis bedeliyle bordo mavili takımdan Bahia'a transfer olmuştu.

SÜPER LİG'DE FORMA GİYMİŞ 3. TRANSFER

Teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getiren Yunan takımı, Fenerbahçe'den Samet Akaydin ve Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas'ın ardından kariyerin Süper Lig olan 3. futbolcuyu kadrosuna katmış oldu.

Panathinaikos ayrıca İtalya'nın Spezia takımından Polonyalı kaleci Bartlomiej Dragowski'yi kiralamıştı.

Fatih Terim'in son transferini yine Süper Lig menşeili! Panathinaikos üçüncü transferini açıkladı ile ilgili etiketler Fatih Terim Panathinaikos
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.