Fatih Terim'in Panathinaikos dönemindeki ilk transferi bir Türk oldu

Fatih Terim yönetimindeki Yunan ekibi Panathinaikos, ilk transfer hamlesini Türkiye'den yapıyor. Stoper arayışında olan Pana, Fenerbahçeli Samet Akaydin ile anlaşmaya vardı. Fatih Terim, Türk stoperi kadroya katmış oldu.

Süper Lig'de transferin hızlı takımı olan Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci ve Rade Krunic transferlerinin ardından bir de ayrılık yaşanıyor. Bonucci transferiyle stopere planladığı takviyeyi yapan Sarı-lacivertli takımda Samet Akaydin ile yollar ayrılıyor.

Fenerbahçe ve Panathinaikos, Samet Akaydin'in yarım sezonluğuna kiralanması için anlaştı.

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığı bilgilere göre Panathinaikos, Samet Akaydin için Fenerbahçe'ye 200 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek. Sezon sonu satın alma opsiyonu ise yok.

Fatih Terim'in yönetimindeki Yunan kulübü Samet'e yarım sezon için net 450 bin Euro ödeyecek. Kupa kazanılması durumunda ise Samet'e 100 bin Euro da bonus verilecek.

ATİNA'YA GİDECEK

29 yaşındaki Samet Akaydin, bugün Atina'ya gidecek ve yeni takımıyla sözleşme imzalayacak.

SAMET AKAYDİN'İN PERFORMANSI

Geçen sezon devre arasında 3.7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Samet Akaydin, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 11 resmi maça çıkan 29 yaşındaki stoper, 613 dakika süre aldı. 

Fatih Terim'in Panathinaikos dönemindeki ilk transferi bir Türk oldu ile ilgili etiketler Fatih Terim Samet Akaydin Fenerbahçe Panathinaikos
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.