Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin'in acı günü! Bebeğini kaybetti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 37 yaşındaki büyük kızı Merve Terim Çetin'den kötü haber geldi. İkinci kez anne olmaya hazırlanan Merve Terim Çetin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bebeğini kaybettiğini duyurdu.

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yeniden anne olacağını duyurarak anne olacağını müjdelemişti. 2011 yılında iş insanı Ahmet Baran Çetin ile hayatını birleştiren ve 2014 yılında oülu Yaman'ı kucağın alan Terim Çetin, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile bebeğini kaybettiğini duyurdu.

 

İkinci kez hamile olduğunu duyurduğunda bazı risklerin olduğunu belirten Merve Terim, “Sesim, soluğum, sevincim, heyecanım kesildi” dedi.

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin'in acı günü! Bebeğini kaybetti

'BU YOLA ÇIKTIĞIM İÇİN DELİ OLDUĞUMU DÜŞÜNEN HERKES HAKLIYDI'


Sosyal medyadan yaptığı açıklamada, çok üzüntülü olduğunu dile getiren Çetin, "Sesim, soluğum, sevincim, heyecanım kesildi. 'Bu hayatta en çok anne olmayı sevdim' diyerek başladığım hikâyenin sonu maalesef güzel bitmedi. Yolumun zor ve uzun olduğunu biliyordum. Korkularım, endişelerim ilk günden beri vardı ama umudum hepsini aşacak güçteydi. Belki de bu yola çıktığım için deli olduğumu düşünen herkes haklıydı... Kimseyi duymak, kimseyle konuşmak istemiyorum. İçimde nereye akıtacağımı bilemediğim koca bir keder nehri var. Fiziken ve ruhen çok yorgunum, kabullenme safhasına geçmem için biraz zaman, biraz da anlayışa ihtiyacım var. Bana yeniden başlayacak gücü bulana kadar müsaade edin… Güzel günlerde buluşmak dileğiyle... Seni göremesek de çok sevdik oğlum, başka bir hayatta buluşuruz elbet..." ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merve Terim Cetin (@merveterimcetin)'in paylaştığı bir gönderi

 

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin'in acı günü! Bebeğini kaybetti ile ilgili etiketler Merve Terim Çetin Fatih Terim ahmet baran çetin
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.