Fatih Terim'in karıştığı kavgada şoke eden detay!

İzmir'in turistik beldesi Alaçatı'da Adana Yüzevler Kebap adlı işletmenin sahibi Selahaddin Aydoğdu ve çalışanları ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve damatları arasında tartışma yaşandığı, bu tartışmanın ardından ise bizzat Terim'in yanındakilerle birlikte mekana baskın yaptığı ortaya çıkmıştı.

Fatih Terim karıştığı kavgayla ilgili olarak yeni ayrıntılar paylaşıldı.

Önce telefonla başlayan tartışmada Terim'in, Selahaddin Aydoğdu'ya, "Oraya gelirsem seni ocağa sokarım" dediği, Aydoğdu'nun da Terim'e, "G.tun yiyorsa gel" cevabını verdiği öğrenildi.

Bunun üzerine Terim, iki damadı ve iki korumasıyla mekana geliyor. Terim'in damatlarından biri, mekan sahibi Aydoğdu'ya 3-4 yumruk atıp arka kapıdan kaçıyor.

lsdkjfsdf

Kavga esnasında Terim de yumruklardan nasibini alıyor. Önce Terim, Aydoğdu'ya yumruk sallıyor ancak Aydoğdu'nun eğilmesiyle yumruğu boşa gidiyor. Ardından Aydoğdu, Terim'in burnuna yumruk atıyor. Deneyimli hocanın burnundan kan boşalıyor.

lskdfjsdf

TARTIŞMA NEDEN ÇIKTI?

Alaçatı'da bulunan Selahaddin Aydoğdu'nun sahibi olduğu Adana Yüzevler Kebap adlı restoranla Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'e ait olan Beeves adlı restoran birbirine komşu.

Terim'in damadı komşu işyeriyle arayı paravanla kapatıyor ve Yüzevler Kebap'ın fırını az ileriye yapmasını istiyor. Yüzevler Kebap'ın saibi Selahattin Aydoğdu da fırını 60 santimetre ileriye alıyor ancak Çetin bunu yeterli bulmuyor. Bu talep yerine getirilmeyince anlaşmazlık büyüyor.

sIlsdjfsdf_1

Sonra çekilen paravanı kim olduğu bilinmeyen bir şahıs şikayet ediyor. Çetin, bu şikayetçinin Aydoğdu olduğunu iddia ediyor ve durumu kayınpederi Fatih Terim'e anlatıyor. Terim, olaya dahil olunca gerginlik artıyor.

Fatih Terim'in karıştığı kavgada şoke eden detay! ile ilgili etiketler Fatih Terim Alaçatı Kavga selahaddin aydoğdu detay
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.