Fatih Terim'in Bodrum sefası

Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim Çetin, Galatasaray'la yol ayrımına gelen babasının Bodrum tatilinden kareler paylaştı. 67 yaşındaki çalıştırıcı köpeği Charlie'yi severken şık kasketiyle dikkat çekti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, tatilini Bodrum'da geçiriyor... Terim'in büyük kızı Merve Terim, Instagram hesabından babasının tatil fotoğraflarını paylaştı. Köpeği Charlie'yi seven tecrübeli çalıştırıcının güzel kasketi gözlerden kaçmadı. 

Fatih Terim'in Bodrum sefası

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği yıl dönümünde Fatih Terim'e sallamıştı. Nisan ayında gerçekleşen toplantıda isim vermeden, tecrübeli teknik adamı kasteden Mustafa Cengiz, "Bir ABD'ye gidiyor, bir Bodrum'a" diyerek takımın tam çalışamamasındaki sebebinin Terim olduğunu ortaya koydu.

Şampiyonluğu son hafta kaybedeb Terim, Yeni Malatyaspor maçının ardından "Yarın itibarıyla ailemle Bodrum’a gidiyorum. ABD’ye gidemiyorum vizem yokmuş. Onu da verdim, vize almaya çalışıyorum. Oradan da belki ABD yaparım ama Bodrum’a gidiyorum" başkana göndermede bulunmuştu.

Cengiz'in son hamlesi ise GS TV'den yayınlanan basın toplantısında "Terim'le devam etmek istemiyorum" açıklaması olmuştu.

Fatih Terim'in Bodrum sefası - Resim : 2

Fatih Terim'in Bodrum sefası ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Mustafa Cengiz merve terim
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.