Fatih Terim'i sevindiren gelişme!

Ezrusumpor karşılaşmasında sakatlanan ve 10 gün takımdan ayrı kalması beklenen Eren Derdiyok beklenenden hızlı iyileşti. Teknik heyeti oldukça sevindiren bu durum teknik direktör Fatih Terim'in de elini güçlendirdi. Şampiyonlar Ligi 2. grup maçında Porto ile oynanacak karşılaşmada tecrübeli golcünün ilk 11'de olması bekleniyor.

Galatasaray’a Eren Derdiyok müjdesi... Erzurumspor’la oynanan lig maçında sakatlanan tecrübeli santrforun 10 gün takımdan ayrı kalacağı tahmin ediliyordu. Kadroda yedek golcü olmaması sebebiyle bu durum teknik heyette endişe yaratırken, kulüp doktorları seferberlik ilan etti.

Eren’in de tedaviye yanıt vermesi iyileşme sürecini hızlandırdı ve beklenen müjde geldi. Tecrübeli futbolcu, Porto ile deplasmanda oynanacak Şampiyonlar Ligi sınavında büyük ihtimalle ilk 11’de forma giyecek.

EMRE VE NDİAYE OYNAMIYOR

Sakatlığına bağlı olarak geçirdiği ameliyat neticesinde sezonun ilk yarısını kapatan Emre Akbaba ile kırmızı kart cezalısı Ndiaye ise Porto karşısında görev yapamayacak. Teknik direktör Fatih Terim, bu gelişmelere göre kafasındaki ilk 11’i güncellemeye devam ediyor.

Fatih Terim'i sevindiren gelişme! ile ilgili etiketler Galatasaray sakatlık eren derdiyok
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.