Fatih Terim'e kötü haber! Savcılık hesaplarına inceleme başlattı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fatih Terim'in banka hesabından 'gizli fon' için para kullanılıp kullanılmadığı, Terim'in bu fona para yatırıp yatırmadığı ya da fondan para alıp almadığının incelenmesi için teknik inceleme başlattı.

Seçil Erzan davasında yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ediyor... Cumhuriyet’in haberine göre göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fatih Terim'in banka hesabından 'gizli fon' için para kullanılıp kullanılmadığı, Terim'in bu fona para yatırıp yatırmadığı ya da fondan para alıp almadığının incelenmesi için teknik inceleme başlattı. Savcılığın konu hakkındaki soruşturmasının da devam ettiği öğrenildi.

FATİH TERİM VE EŞİNİN İSİMLERİ DE VAR

Bankacı Seçil Erzan’ın kimden ne kadar para aldığı, kime ne kadar para ödediği, birkaç borç listesi ortaya çıkmıştı. Ancak Seçil Erzan’ın kendi el yazısıyla yazdığı liste bilinmiyordu. Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, soruşturma dosyasında Seçil Erzan’ın kendi el yazısıyla yazdığı iki farklı borç listesi ortaya çıktı. Listede Fatih Terim ve eşi Fulya Terim'in ismi de var... Ancak isimlerinin karşılığına soru işareti bulunuyor.

Fatih Terim'e kötü haber! Savcılık hesaplarına inceleme başlattı ile ilgili etiketler Fatih Terim Seçil Erzan Dolandırıcı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.