Fatih Terim'den yabancı kısıtlamasına tepki!

4-1 sonuçlanan Alanyaspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa konuşan Fatih Terim, skordan olmasada oyundan memnun olduğunu söyledi. Terim, TFF'nin açıkladığı yabancı kuralına ise tepki gösterdi. Aslında yabancı kısıtlamasına gidileceğinin aylar önce bazı kulüplerce açıklandığının altını çizen Terim, "Dünyanın hiçbir yerinde kısıtlanarak bir büyüme gelişme olmamıştır." dedi...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in maç sonrası yaptığı açıklamalar şöyle:

"Açıkçası skordan değil ama oyundan zevk aldım. Yediğimiz golleri düşündüğümüzde 43-45. O ana kadar pozisyon vermemişsiniz. Pozisyon yaratıyorsunuz. 43'te gol yiyorsunuz taçtan. 1-1 yapacakken Adem'le dönüp 2-0 oluyor. Topu kalenin içine sokacaksın. Dışarıdan biri gelse görse oyun 4-1 ne düşünür. Galatasaray'ın taçtan gol yememesi gerekir. İkinci yarıda da 89'da yiyorsun. Yapacak bir şey yok. Tebrik etmek lazım. Tüm arkadaşlarımın maçları çok iyi geçirmesini bekliyorum. Çok iyi düşünmesini bekliyorum. "

ŞİMDİ HAZIRLANSIN HERKES 3-0 HÜKMEN MAĞLUBİYETLERE

Terim, TFF tarafından açıklanan yeni yabancı kuralına ise tepki gösterdi. Terim şunları söyledi:
"Yabancı oyuncu kuralını sağolsun federasyon yeni açıkladı. Oysa 3-4 ay önce bazı kulüpler açıklamıştı. Siz bilmiyor musunuz? Futbol Federasyonu bir karar alırken eğitim departmanı var. Herhalde sorulmuştur. Nihat Özdemir böyle açıklamış. Uyacağız. Dünyanın hiçbir yerinde kısıtlanarak bir büyüme gelişme olmamıştır. Ama TFF bu işin en üstüdür. Ne derlerse uyacağız. Problemi çözmek lazım. Oyuncuyu yabancı yerli diye ayırt edemezsiniz. İyi diye, kaliteli diye ayırabilirsiniz. Son senelerde yurt dışına en çok Türk oyuncu transfer oldu. 3-4 stoperimiz Avrupa'da oynuyor. 
Şimdi hazırlansın herkes 3-0 hükmen yenilgilere. 6 artı 2'lerde çok ceza yendi. Dünya şampiyonu olanlarda, Avrupa şampiyonu olanlarda serbest. Yabancı diye bir sınırlama olmamalı"

Fatih Terim'den yabancı kısıtlamasına tepki! ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray Alanyaspor TFF yabancı kuralı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.