Fatih Terim'den sürpriz transfer zirvesi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Fenerbahçeli isim için bomba bir görüşmede bulundu.

Terim, Rogon Menajerlik Şirketi’nin büyük ortağı Fahrian’la yemekte bir araya geldi. Konu elbette ki transferdi. İşte detaylar...

Tatil için Amerika'da bulunan deneyimli teknik adamın sürpriz bir görüşme yaptığı iddia edildi. Galatasaray'da tüm yetkileri eline alan Terim'in, Rogon Menajerlik Şirketi'nin büyük ortağı Wolfgang Fahrian ve onun Türk ortağı Kadir Özcan'la yemek yedikleri belirtildi.

Terim'i yemeğe davet edenin Özcan olduğu Fahrian'ın da bu görüşmede bulunmasının bir transfer görüşmesi olarak yorumlanabileceği dedikodusu yayıldı.

Hasan Ali, Tolga Ciğerci'nin yanı sıra adı Galatasaray ile anlan Max Meyer ve Şenol Güneş'in gözdesi Konstantinos Fortounis'in de menajerliğini yapan Fahrian'la nasıl bir görüşme yapıldığı sır olarak kaldı.

Fakat sol bek isteyen ve milli takımda vazgeçemediği Hasan Ali'nin Fenerbahçe'den ayrılma durumu ve Ndiaye'nin çok tartışıldığı ortamda sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Meyer'le ilgili bazı sürpriz konuşmaların geçmiş olabileceği ifade edildi.

Fatih Terim'den sürpriz transfer zirvesi! ile ilgili etiketler Fatih Terim Fenerbahçe hasan ali
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.