Terim'den Mourinho'ya 'transfer' telefonu

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in yakın arkadaşı Tottenham teknik patronu Jose Mourinho'yu arayarak Gedson Fernandes'i istediği iddia edildi.

İrfan Can transferi için görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi, alternatif isimler üzerinde de çalışmalara devam ediyor.

Sarı-kırmızılıların son olarak Tottenham'da kiralık oynayan Gedson Fernandes transferinde harekete geçtiği iddia edildi.

Galatasaray'ın hocası Fatih Terim'in 22 yaşındaki orta saha için İngiliz ekibini çalıştıran yakın arkadaşı Jose Mourinho ile konuştuğu ileri sürüldü.

TOTTENHAM'LA SÖZLEŞMESİNİ SONA ERDİREBİLİR

Sabah'ta yer alan habere göre; bonservisi Benfica'da olan yıldız futbolcunun forma şansı bulamadığı İngiliz ekibiyle kiralık sözleşmesinin sona erebileceği de kaydedildi.

Gedson Fernandes, bu sezon Tottenham ile 2 resmi karşılaşmada 153 dakika sahada kaldı.

Terim'den Mourinho'ya 'transfer' telefonu ile ilgili etiketler Jose Mourinho Galatasaray Transfer Fatih Terim Gedson Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.