Fatih Terim Survivor birleşme partisi İçin Dominik’te!

Survivor birleşme partisi büyük heyecana sahne oldu. Acun Ilıcalı, birleşme partisinde Fatih Terim'i de onur konuğu olarak davet etti. Fatih Terim, bütün yarışmacıların performanslarını değerlendirdi. Fatih Terim'in Serhat Akın ve İlhan Mansız yorumları ise izleyicileri kırdı geçirdi. İşte Survivor birleşme partisine dair tüm detaylar..

Survivor birleşme partisi izleyenleri kırdı geçirdi. İzleyenleri ekran başına kitleyen Survivor'da bu akşam yaşanan birleşme partisinde büyük sürprizler oldu. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı yarışmacıları heyecanlandıracak gecede Fatih Terim, Mustafa-Emina Sandal çiftini ağırladı. İşte Survivor izleyicilerinin merakla beklediği Survivor birleşme partisinde yaşananlar...

dsffgsd_1

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİNE FATİH TERİM DAMGASI!

Büyük eğlenceye sahne olan Survivor birleşme partisinde Fatih Terim damgasını vurdu. Onur konuğu olarak programa katılan Fatih Terim, yarışmacıların performanslarını yorumladı. Fatih Terim'in Berna Keklikler'in performansı ile ilgili yorumu herkesi güldürdü. Fatih Terim, ünlü futbolcular İlhan Mansız - Serhat Akın'ın da performanslarını yorumlayarak beğendiğini söyledi.

'İLHAN MANSIZ MEDARI İFTİHARIMIZ!'

Ünlü futbolcu İlhan Mansız da yarışmada şarkı söyledi. İlhan Mansız'ın performansını yorumlayan Fatih Terim, yıldız oyuncunun kareofrafisini çok beğendiğini söyleyen Fatih Terim, şarkının sonlarına doğru İlhan Mansız'ın daha başarılı olduğunu kaydetti. İlhan Mansız, Fatih Terim ile çalışma fırsatını bulamadığını söyleyince Fatih Terim, İlhan Mansız ile çalışma fırsatını bulamadığını ancak İlhan Mansız'ın ülkenin medarı iftiharlarından olduğunu söyledi.

'UFAKTA OLSA...'

Eski milli futbolcu Serhat Akın'ı da değerlendiren Fatih Terim, insanların bir şeye yetenekli ise diğer şeylere de ufakta olsa yetenekli olduğunu söyledi. Fatih Terim, şarkıların kişilerle örtüştüğünü dile getirdi.

dfdsfgdgdf

MUSTAFA SANDAL - EMİNA SANDAL ÇİFTİ DE GELDİ

Survivor birleşme partisine Mustafa Sandal - Emina Sandal çifti de konuk olarak katıldı. İkili yarışmacıların performanslarını değerlendirdi.

SON ÖDÜL ÜNLÜLER TAKIMININ...

Dün akşam yapılan ödül Oyununda galip gelen taraf Ünlüler takımı oldu. Tantuni ödülünü kazanan Ünlüler takımı Birleşme Partisi öncesinde karınlarını doyurdular. Her hafta yapılan eleme gecesi bu hafta yapılmayacak. Çünkü Ünlüler ve Gönüllüler adası birleşiyor. Survivor adasında bu hafta birleşme partisi heyecanı yaşanacak.

SERHAT VE ŞAHİKA BİRBİRİNE GİRDİ!

Dün akşam yapılan iletişim ödülünde galip gelen taraf Ünlüler takımıydı. En yakın arkadaşlarıyla mesajlaşmaya hak kazanan Ünlüler takımında dün yüzler gülüyordu.

Bu akşam ise ödül için kritik bir mücadele verilecek. Birleşme öncesi son ödül Oyunu. Kim kazanacak merak konusu..

Kavga sonrası yorumda bulunan Sabriye ise gözyaşları içerisinde "Ben diyalog kurmasını beceren bir insan değilim. Kısa ve öz konuşurum. Edebiyatı da beceremem!" dedi. Adem ise değerlendirme yaparken, "Artık benim burama geldi! Defalarca uyardım Sabriye'yi. Çok fazla diyalog kurmama kararı aldım." sözlerini sarf etti.

Fatih Terim Survivor birleşme partisi İçin Dominik’te! ile ilgili etiketler Fatih Terim Survivor Mustafa Sandal Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.