Fatih Terim, Panathinaikos ile sözleşme imzalamak için Yunanistan’a gitti

Türk futbolunun başarılı teknik direktörü Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos'un yeni teknik direktörü oldu. Yunan ekibiyle sözleşme imzalamak için Yunanistan'a giden Terim, havalimanında ''Söyleyecek çok şeyimiz var ama şimdi değil'' dedi.

Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran Türk futbolunun efsane teknik direktörü Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos'la anlaştı. Terim, Yunan ekibiyle sözleşme imzalamak için Yunanistan'a doğru yola çıktı. Havalimanında basın mensuplarına açıklama yapan Terim, ''Söyleyecek çok şey olacak ama şimdi değil'' dedi. İşte detaylar...

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne gelen tecrübeli teknik adam yolculuk öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Terim, kendisine uzatılan mikrofonlara “Söyleyeceğimiz çok şey olacak ama şimdi değil” dedi.

Fatih Terim, Panathinaikos ile sözleşme imzalamak için Yunanistan’a gitti

Açıklamanın ardından terminale giren Terim, özel uçakla Yunanistan’a gitti. Fatih Terim, akşam saatlerinde yapılacak antrenmanda yeni takımının başında yer alacak.

Öte yandan Fatih Terim'in ekibinde Necati Ateş, Mert Çetin, Eray Sözen ve Tuğberk Tanrıvermiş yer alacak. Tanrıvermiş'in İtalyan ekibi Roma ile olan sözleşmesini feshettikten sonra ekibe dahil olması bekleniyor. Terim'in ekibine ayrıca bir de İtalyan kondisyoner katılacak.

 

Fatih Terim, Panathinaikos ile sözleşme imzalamak için Yunanistan’a gitti ile ilgili etiketler Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.