Fatih Terim maç sonunda konuştu!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 1-0 kazandıkları Erzurumspor mücadelesini değerlendirdi. "İlk yarıda golü bulabilseydik farklı bir senaryo olurdu" diyen Terim, "Son vuruşlarda becerili olamadık. Bazı vuruşlar kolay vuruşlardı." şeklinde konuştu.

Maçı iki yarı olarak değerlendirelim. 1. dakikada öne geçebilirdik, direkten döndü. İlk ayrı daha isabetli ama daha ağırdık. Rakip 18'de veya civarında çabuktuk ve birçok pozisyon bulduk. Golü atabilseydik çok farklı bir oyun çıkacak, farklı bir senaryo olacaktı ancak son vuruşlarda becerili olamadık. Bazı vuruşlar kolay vuruşlardı.

"EMRE'NİN DURUMU YARIN BELLİ OLUR"

Bugün 3 puan önemliydi ama asıl önemli olan sabırlı olmak ve gol için devamlı atak halinde olmaktı. Emre'nin durumu ayrın sabah belli olacak. Bugün bu haliye MR çektirmek istemedi doktorlar. Yarın sabah belli olur.

Fatih Terim maç sonunda konuştu! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim BB Erzurumspor maç sonu
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.