Fatih Terim krizinin gözden kaçan "taraftar" boyutu!

Nuran Yıldız: Bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın “acıların takımı” olmalarında yönetimler kadar taraftarların da rolü var. Bir türlü yönetim, takım ve taraftar arasındaki iletişimi oturtamıyorlar.

Galatasaray Spor Kulübü'nde teknik direktör Fatih Terim, başkan Burak Elmas ile yaptığı görüşmenin ardından görevinden ayrıldı.

Fatih Terim'in ayrılması taraftarı da ikiye böldü, bazı taraftarlar Terim'in evinin önüne kadar gidip geç saatlere kadar bekledi.

Terim'in ayrılığı hakkında en ilginç yorumlar ise SuperHaber yazarı, iletişim profesörü Nuran Yıldız'dan geldi.

Bu haftaki yazısının "Fatih Terim şimdilik gitti" başlığının taşıyan bölümde Galatasaray özelinde, Türk futbolunda yaşanan krizi masaya yatıran Yıldız, taraftarlara da bir fatura çıkardı!

"HACIYATMAZ GİBİ..."

Terim'in Galatasaray'dan geçici olarak ayrıldığı görüşünü dile getiren Yıldız şu ifadeleri kullandı;

"“Şimdilik” diyorum çünkü Galatasaray’la Terim’in ilişkisi bir tür hacıyatmaz gibi. Gitmesiyle gelmesi bir oluyor.

Terim ve tarzından hazzetmeyen ben, şimdilerde “Terim gitsin” falan demiyordum. Çünkü bu kez sorun ondan önce Galatasaray yönetiminde.

Fenerbahçe taraftarıyla Başkan Ali Koç arasında nasıl bir uyumsuzluk varsa, Galatasaray taraftarıyla Başkan Burak Elmas arasında da o kadar uyumsuzluk var.

Koç ve Elmas’ın birbirlerini sevme nedenleri de bu."

TARAFTAR DA SORUMLU!..

3 büyük futbol takımının bu sene aldığı başarısız sonuçlara da değinen Nuran Yıldız, bu konuda taraftarların da sorumluluğu olduğunu belirtti. Yıldız yazısına şöyle devam etti;

"Bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın “acıların takımı” olmalarında yönetimler kadar taraftarların da rolü var.

Bir türlü yönetim, takım ve taraftar arasındaki iletişimi oturtamıyorlar."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

Fatih Terim krizinin gözden kaçan "taraftar" boyutu! ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray Nuran Yıldız taraftar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.