Fatih Terim kavgasını dünya basını böyle gördü: Kebap Savaşları

Fatih Terim'in kebapçı baskını Türkiye'nin neredeyse birinci gündemi oldu. Deneyimli teknik adamın karıştığı bu olayın yankısı ise Türkiye sınırlarını aştı. Ada basını haberi ilginç bir şekilde sundu.

Fatih Terim’in İzmir Alaçatı’da karıştığı kavga sadece Türkiye’de yankı bulmadı. İngiliz basını, deneyimli teknikadamın karıştığı bu kavgayı haber olarak işlediler.

Haber başlığında “Türkiye Teknik Direktörü Fatih Terim, çetesiyle Kebab Salonu’nu yerle bir ederek karakollukoldu” ifadesine yer verildi.

İngiliz The Sun Gazetesi’nin internet sitesinde Fatih Terim’in bu olayı ilginç bir şekilde servis edildi. “Kebab Wars” (Kebap Savaşları) başlığıyla verilen haberde bol bol döner görselleri kullanıldı.

Haberde olaya dair bilindik detaylara yer verilirken, Terim’in başı çektiği grupla birlikte karıştığı kavgadan ötürü polis soruşturmasına maruz kaldığının altı çizildi.

Kebabın Türkiye’de özel bir yiyecek olduğunun altı çizilirken, Fatih Terim’in “başı polis ile dertte” ifadesi kullanıldı.

Fatih Terim kavgasını dünya basını böyle gördü: Kebap Savaşları ile ilgili etiketler Fatih Terim Alaçatı Kavga dünya basını kebap savaşları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.