Fatih Terim, kalıcı olmayan takviyeye 'hayır' dedi

Galatasaray, Luyindama'nın sezon başında sakatlanmasının ardından en çok ihtiyaç duyduğu savunmanın göbeğine takviye yapmadan ara transfer dönemini kapattı.

TFF'nin belirlediği transfer limitinde pozitif durumda olmasına rağmen sarı-kırmızılıların oyuncu almamasında Teknik Direktör Fatih Terim'in etkili olduğu iddia edildi.

MURILLO PLANLARI BOZDU

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre, Terim, “Oyuncu almış olmak için almaya gerek yok” diyerek bu konuda noktayı koydu. Galatasaray’ın savunma planını bozan durumun ise Murillo’dan kaynaklandığı belirlendi. Sampdoria forması giyen Kolombiyalı futbolcunun Galatasaray yerine son anda Celta Vigo’yu tercih etmesinin bütün hesapları bozduğu ve o andan itibaren masaya gelen hiçbir ismin Terim’i tatmin etmediği belirlendi.

Fatih Terim, kalıcı olmayan takviyeye 'hayır' dedi

BONUS ENGELİ

Yine de transferin sona erdiği dün Galatasaray’da Semih Kaya ismi gündeme geldi. Teknik direktör Fatih Terim’in bonservis verilmemesi halinde 28 yaşındaki oyuncunun alınmasına yeşil ışık yaktığı belirlendi.

Ancak son anda Prag temsilcisinin Semih’e ödemesi gereken bonusları vermekten kaçınması ve bunu Galatasaray’ın ödemesini istemesi işin bozulmasına neden oldu. Türkiye’de transferin 18.00’de sona ermesiyle eli kolu bağlanan sarı-kırmızılılar “son çare” olarak gördükleri Semih’i de alamadı.

Fatih Terim, kalıcı olmayan takviyeye 'hayır' dedi ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Transfer stoper
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.