Fatih Terim istifa sesleri... Galatasaray taraftarı Giresunspor hezimeti sonrası isyan etti

Süper Lig'in 20. haftasında Giresunspor'u ağırlayan ve erken yediği golü çıkaramayarak Karadeniz ekibine 0-1 mağlup olan Galatasaray'da kriz derinleşiyor. Türk Telekom Stadyumu'nda maçın ardından "Fatih Terim istifa" sesleri yükseldi. Tecrübeli çalıştırıcının maçın ardından istifa etmeyi düşünmediğini söyledi.

Galatasaray'da Fatih Terim dönemi sona mı eriyor... Süper Lig'in devre arasında Sarı-Kırmızılı yönetimden bazı isimlerin istifasını istediği ancak başkan Burak Elmas'ın desteğiyle görevde kalan tecrübeli çalıştırıcı, tribünleri de kaybetti.

20. haftada 0-1 mağlup oldukları Giresunspor maçının ardından Türk Telekom Stadyumu'nda büyük bir kesim "Fatih Terim istifa!" diye bağırdı. Sosyal medyada ise #FatihTerimİstifa diye etiket açıldı.

FATİH TERİM'DEN İSTİFA AÇIKLAMASI

Maçın ardından beIN Sports'un flaş röportajında istifa seslerini değerlendiren Fatih Terim,  "Üzgünüz ama sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi:

"Hoş değil. Açıkçası beklemediğim bir şeydi. O kadar alıştık ki kaleye gelmeden gol yemeye veya ilk gelen toptan gol yemeye... Yedikten sonra kırıldık, çabuk kırıldık."

"Gençlerin olduğu yerde iniş çıkış olur ama hep inişteyiz. Basit golleri atamıyoruz, bunu söylemekten gına geldi. Golcü dediğimiz oyuncular da yoklar şu anda. Onun da bir sıkıntısı var. Galatasaray kimle çıkarsa çıksın burada kazanmalı bir şekilde."

"Bunları yaşayacağımızı bilerek bu savaşa girdik. Bu projeyi savunuyorum, savunuyoruz."

"İçeri giriyordum, tepkiyi duyunca dışarı çıktım, hepsini içeri aldım tek tek. Kimse bunu hak etmiyor. Kötü zamanlarında yanlarında ben varım, iyi zamanlarında sahne önünde olmalılar. Çok üzüldüklerini biliyorum."

"Eskiden biz soyunma odasında ağlardık. Antrenör olduğum ilk günden beri söylüyorum. Maçtan önce düşünerek, maçtan sonra gülerek devam edin. Ağlamak, ağlamamak sizin elinizde. O yüzden kafalarını iki ellerinin arasına alıp düşünecekler"

CEZASI BİTTİ AMA...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, cezasının bitmesinin ardından ilk kez bir Süper Lig maçında takımının başında yer aldı.

Ligin 13. haftasındaki Fenerbahçe derbisinin ardından toplamda 6 maç ceza alan Terim, Yeni Malatyaspor, Altay, Sivasspor, Başakşehir, Adana Demirspor ve Antalyaspor mücadelelerinde görev yapamamıştı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda elendikleri Denizlispor karşılaşmasında sahalara dönen tecrübeli teknik adam, GZT Giresunspor maçıyla da Süper Lig'de saha kenarında bulundu.

Son 9 lig maçında 1 kez kazandı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 8 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.

Sarı-kırmızılılar, ligin 12. haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 7 gol atan "Cimbom" kalesindeki 9 gole engel olamadı.

 

Fatih Terim istifa sesleri... Galatasaray taraftarı Giresunspor hezimeti sonrası isyan etti ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.