Fatih Terim istedi, 46 yıl sonra Panathinaikos bir ilki gerçekleştiriyor! Türk yıldızı transfer edecekler...

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Adana Demirspor'dan Yusuf Sarı ile ilgileniyor. Tarihinde sadece bir kez Türk oyuncu transfer eden Panathinaikos, 46 yıl sonra bir başka Türk oyuncuyu transfer edebilir.

Adana Demirspor'daki başarılı performansı ile dikkat çeken Yusuf Sarı'ya yeni bir talip çıktı.

FATİH TERİM İSTİYOR

Teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getiren ve deneyimli teknik adam yönetiminde ikide iki yapan Panathinaikos, Yusuf Sarı ile ilgileniyor.

Yunan temsilcisinin, milli futbolcunun transferi için kısa süre içerisinde Adana Demirspor'la temasa geçmesi bekleniyor.

46 YIL SONRA BİR TÜRK

Yunan ekibi Panathinaikos, tarihinde sadece bir kez Türk oyuncu transfer etti. 46 yıl önce yani 1978 yılında Vefaspor altyapısından yetişen Niko Kovi, Beşiktaş'tan Panathinaikos'a transfer olmuştu. Aynı zamanda Yunan pasaportu da bulunan Niko Kovi dışında yeşil beyazlı ekip Türk oyuncu transfer etmemişti.

EZELİ RAKİP DE İLGİLENİYOR

25 yaşındaki futbolcu ile Panathinaikos'un ezeli rakibi Olympiakos da ilgileniyor.

Yusuf Sarı'nın adı daha önce Beşiktaş ile de anılmış ancak siyah-beyazlıların futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba, milli oyuncu ile ilgilenmediklerini söylemişti.

BU SEZON PERFORMANSI

Öte yandan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise daha önce yaptığı açıklamada yurt dışından bazı takımların Yusuf Sarı ile ilgilendiğini söylemişti.

Adana Demirspor forması altında bu sezon 22 maça çıkan Yusuf Sarı, 2 gol attı ve 9 asist yaptı.

Yusuf Sarı'nın Adana Demirspor ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Fatih Terim istedi, 46 yıl sonra Panathinaikos bir ilki gerçekleştiriyor! Türk yıldızı transfer edecekler... ile ilgili etiketler Fatih Terim Panathinaikos
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.