Fatih Terim için bomba iddia! Gerrard'tan sonra İmparator...

Steven Gerrard ile yollarını ayıran Premier Lig ekibi Aston Villa'nın Fatih Terim ile ilgilendiği iddia ediliyor. Söz konusu haberin sadece yurtiçi kaynaklı olduğu ve dış basına yansıyan böyle bir haber olmadığı ortaya çıktı.

Burak Elmas başkanlığı döneminde Galatasaray ile yollarını ayıran ve sonraki dönemde başka bir takım çalıştırmayan Fatih Terim için Premier Lig ekibi Aston Villa'nın deneyimli çalıştırıcıyı takımdan ayrılan Steven Gerarrd yerine takımın başına getirmek istediği konuşuluyor.

Fatih Terim için bomba iddia! Gerrard'tan sonra İmparator...

İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Türk basınında Aston Villa Fatih Terim'i istiyor' haberleri çıkmasına rağmen İngiliz basınında söz konusu iddiaları doğrulayan herhangi bir haberin yer almadığı görüldü.

Fatih Terim için bomba iddia! Gerrard'tan sonra İmparator... - Resim : 2

ASTON VİLLA, FATIH TERİM İLE GÖRÜŞECEK Mİ?

Daily Mail'in haberine göre; Aston Villa, teknik direktörlük görevi için Mauricio Pochettino ile görüşecek.

Steven Gerrard ile yollarını ayırdığını açıklayan İngiliz ekibinin tecrübeli ve takım üzerinde otoritesi etkili olabilecek bir teknik adamla çalışmak istediği kaydedildi. Fatih Terim adı ise söz konusu hocalar arasında yer almadı.

Fatih Terim için bomba iddia! Gerrard'tan sonra İmparator... ile ilgili etiketler Aston Villa Fatih Terim Premier Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.