Fatih Terim: Galatasaray sonuç ne olursa olsun vazgeçmez

Fatih Terim: "İsteseniz böyle bir lig sonu kurgu edemezsiniz... İhtimaller ortada ama mesele şu; biz hiçbir zaman vazgeçmedik. Şu atmosferi görmek bile.. Çok büyük bir övgüye layık bu takım. Galatasaray vazgeçmez. Sonuç ne olursa olsun vazgeçmez. Ben bunu her oyuncuma aşıladığımı düşünüyorum."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Denizli deplasmanında 4-1 kazanıp zirvede 81 puanlı Beşiktaş'ı yakaladıkları maçın ardından şampiyonluk şanslarını değerlendirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Daha önce böyle bir lig finali yaşadınız mı?" sorusuna, "O kadar çok şampiyon oldum ki hatırlamıyorum" cevabını verdi.

Terim'in maç sonu sözleri şöyle: "İsteseniz böyle bir lig sonu kurgu edemezsiniz... O kadar çok şampiyonluk yaşadım ki valla bilmiyorum böyle bir final yaşadık mı? İhtimaller ortada ama mesele şu; biz hiçbir zaman vazgeçmedik. Şu atmosferi görmek bile.. Çok büyük bir övgüye layık bu takım. Galatasaray vazgeçmez. Sonuç ne olursa olsun vazgeçmez. Ben bunu her oyuncuma aşıladığımı düşünüyorum. Son dakika yediğimiz goller 9 puan kaybettik. 11 maçın 10 kişi oynadık. Başımıza bir sürü iş geldi ama bugün buradayız. Son maçı Ali Sami Yen'de oynayacağız. Bu sezon bize hem ligde hem Kupa'da kök söktüren Malatya çok iyi takım."

HAVA TAM ŞAMPİYONLUK HAVASI

Kaptan Arda Turan ise Fatih Terim'in takımı nasıl motive ettiğini ve ne hissettiklerini şu sözlerle dile getirdi: "Her şeyden önce Galatasaraylı olmak çok güzel. Başka bir şey hayatımızda. İnanmadığımız hiçbir şeyi taraftarımıza söylemedik. Beşiktaş maçı öncesini de hatırlıyoruz. Hocamıza dedim ki, 'Hava ne güzel, tam mayıs' dedim. Hoca da, 'Merak etme, ikisi de kaybeder' dedi. Biz Galatasaray'a yakışır şekilde oynayacağız. Zor bir rakip olacak. Malatya iyi bir takım. Bakalım ne olacak. Şu an evlerindeki Galatasaraylılar, şampiyon kadar mutludurlar. Onları tanıyorum. İçlerinden geldim. Eve şampiyonluk ümidiyle dönüyoruz."

Fatih Terim: Galatasaray sonuç ne olursa olsun vazgeçmez ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Arda Turan Denizlispor
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.