Fatih Terim döneminde ilk! Son 32 sezonun en kötüsü...

Galatasaray son 32 sezonun en kötü başlangıcını yaptı! Süper Lig'de 2021-2022 sezonunda son 4 haftada sadece 2 puan toplayabilen sarı-kırmızılı ekip, Göztepe mücadelesini bekliyor.

Fatih Terim, Galatasaray ile birlikte düşüşte... Kendi tarihinde son 32 sezonun en kötü başlangıcını yapan sarı-kırmızılılar, 6 haftada 8 puan topladı.

Galatasaray'ın 2021-2022 Süper Lig sezonunun başında art arda aldıkları Giresunspor ve Hatayspor galibiyetleri sonrası düşüş başladı. İlk 2 haftada 6 puan toplayan sarı-kırmızılılar ligin son 4 haftasında ise 2 puanla yetindi. Ligin geride kalan bölümünde 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 8 puan toplayan Galatasaray, 6. haftalar itibarıyla son 32 sezonun en verimsiz dönemini geçirdi. 1989-1990 sezonunun ilk 6 haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda 7 puan kazanan sarı-kırmızılı takım, sonrasındaki 31 sezonun aynı dönemlerinde en az 9 puan elde etti.

FATİH TERİM DÖNEMİNİN EN KÖTÜ BAŞLANGICI

Galatasaray, büyük başarılar yaşadığı teknik direktör Fatih Terim yönetiminde başladığı sezonlarda ilk 6 haftalık periyottaki en az puanı bu dönem topladı. Sarı-kırmızılı takım, tecrübeli teknik adam yönetiminde 12. kez 6. haftayı geride bıraktı. Galatasaray, Terim ile bu periyottaki en fazla puanı ise 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puan aldığı 1998-1999 sezonunda kazandı.

 

Fatih Terim döneminde ilk! Son 32 sezonun en kötüsü... ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Süper Lig mağlubiyet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.