Fatih Terim: Beşiktaş'ı sarılarak, alkışlarla uğurlarız

Fatih Terim: "Yenmemiz halinde devam ediyoruz. Kaybedersek yüzde 1 dahi ümit kalmaz. Bizim için basit. Ümidi ne kadar yüzdeye bırakırsak bırakalım, vazgeçmeme gibi bir huyumuz var. Haftaya kazanamazsak, geçeriz kenara, Beşiktaşlı dostlarımızı alkışlayarak uğrarız."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, haftaya Seyrantepe'de oynayacakları Beşiktaş derbisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Böyle maçlar (Beşiktaş) her zaman gelmez. Çok net. Üzerinde fazla matematik yapılmaması gereken maç. Yenmemiz halinde devam ediyoruz. Kaybedersek yüzde 1 dahi ümit kalmaz. Bizim için basit. Ümidi ne kadar yüzdeye bırakırsak bırakalım, vazgeçmeme gibi bir huyumuz var. Haftaya kazanamazsak, geçeriz kenara, Beşiktaşlı dostlarımızı alkışlayarak uğrarız" dedi.

Galatasaray, Gençlerbirliği galibiyetiyle Süper Lig'de üst üste 3. galibiyetini elde etti. Sarı-kırmızılılar son 6 maçta kaybetmezken, 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Son olarak Hatayspor’a yenilen Cimbom daha sonra oynadığı mücadelelerde 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

CANDEİAS SEZONU KAPATTI

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özcan Bizati ise ilk yarıda Gedson Fernandes'in sert faulüne maruz kalan ve hastaneye kaldırılan Daniel Candeias'ın sezonu kapattığını açıkladı. Portekizli orta sahanın omzunda yırtık olduğunu belirten Bizati,  "Bugün iyi değildik ama... Gözümüzün önünde olan bir olay; Candeias'a yapılan faulde rakip eksik kalacakken biz eksik kaldık, gol yedik. VAR'a mara gerek yok, gözümüzün önünde oldu! Çocuk sezonu kapattı. O pozisyon kırmızı karttı. Skorı 0-0'dı..." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim: Beşiktaş'ı sarılarak, alkışlarla uğurlarız

Fatih Terim: Beşiktaş'ı sarılarak, alkışlarla uğurlarız ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Beşiktaş Gençlerbirliği Özcan Bizati
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.