Fatih Terim'den hakemlere veryansın

Son iki haftadır maçları 10 kişi tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, hakem kararlarına isyan etti. Terim, "Bizim hakemler, 'Falcao hiç kırmızı görmedi verelim de rekor kıralım' dediler herhalde. Türkiye'de gördü! Saçma sapan kartlar" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1 kazandıkları BB Erzurumspor maçının ardından hakem Arda Kardeşler'in Falcao'ya gösterdiği kırmızı kartı eleştirdi. Terim, Kolombiyalı yıldızın Avrupa kariyerinde ilk kez kırmızı kart görmesine atıfta bulunarak şunları söyledi:

SAÇMA SAPAN KARTLAR

"(Geçen hafta) Etebo'nun 2. sarısından önce, Alanyalı 9 numaralı futbolcunun Luyindama'ya müdahalesi var. Tabii bizim Luyindama 'Ah' demediği için bir şey yok" Bizim 10'a 11'e göre daha fazla antrenman yapmamız gerekli demek ki... Bizim hakemler, 'Falcao hiç kırmızı görmedi verelim de rekor kıralım' dediler herhalde. Nerede gördü; Türkiye'de gördü! Saçma sapan kartlar."

Terim, maç için ise "Oyunun genelinden memnunum. Genel olarak bizim kontrolümüzde geçti. Oyunu daha önce de koparabilirdik ama olmadı. En kritik anda 10 kişi kaldık fakat 10 kişiyken rakibe şut şansı vermemişiz. 3 puan almamız biraz moral oldu. Erzurumspor maçları bir şeylerin başlangıcı oluyor, umarım bu da öyle olur" yorumunda bulundu.

Fatih Terim'den hakemlere veryansın ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim BB Erzurumspor
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.