Fatih Terim, 10 numarasını İtalya'da buldu!

Galatasaray, Fatih Terim'in isteği ile Seko Fofana'yı kiralamak için İtalyanlarla görüşmelere başladı.

Galatasaray, orta saha pozisyonu için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, Udinese'de forma giyen Seko Fofana için harekete geçtiği iddia edildi. Steven Nzonzi'yi kadro dışı bırakan ve göndermeyi düşünen Galatasaray, 24 yaşındaki futbolcuyu istiyor.

Fatih Terim, 10 numarasını İtalya'da buldu!

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda harekete geçen sarı-kırmızılı yönetimin, başarılı futbolcuyu kiralamak için İtalyanlarla görüşmelere başladığı duyuruldu.

SCHALKE İLE YARIŞIYOR

Bu arada Ozan Kabak'ın formasını giydiği Schalke 04'ün de Fofana transferinde Galatasaray ile yarıştığı ifade edildi. Almanların da Udinese'ye teklif yaptığı, yanıt beklediği öğrenildi. İtalyanların iki kulübün teklifini inceleyeceği ve buna göre bir karar vereceği bildirildi.

24 yaşındaki Fildişili, bu sezon 15 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti. Oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen Fofana'nın Galatasaray'dan yana tavır alabileceği vurgulandı.

Bonservisine 3,5 milyon euro ödenen Seko Fofana, merkez orta sahanın yanı sıra önlibero ve 10 numara pozisyonlarında forma giyebiliyor. Udinese ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fatih Terim, 10 numarasını İtalya'da buldu! ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Fatih Terim İtalya Seko Fofana udinese
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.