Fatih Tekke'den sihirli dokunuş!

Son dönemlerde çalıştırdığı takımlarla ve aldığı sonuçlarla dikkat çeken Fatih Tekke, futbolculuğu kadar teknik direktörlükteki başarısıyla da dikkat çekiyor.

Fatih Tekke çok fazla gündeme gelmemesine rağmen teknik direktörlük kariyerinde de iyi işler yapmaya devam ediyor.

MANİSASPOR'U DİPTEN ALDI

Sezon başında ligin en kötü takımlarından biri gibi görünen Manisaspor'un başına gelen ve görevde kaldığı 7 haftada Manisa ekibini ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birine dönüştüren Fatih Tekke, yönetimin verdiği sözleri tutmadığı için takımdan ayrılmıştı.

DENİZLİSPOR'DA HARİKALAR YARATIYOR

Denizlispor'da 3 hafta önce takımın kötü gidişatını önlemek için teknik direktörlüğe getirilen Fatih Tekke, kendisinden beklendiği gibi yine takıma adeta ilaç aşıladı. Göreve geldikten sonra Ümraniyespor, Gaziantepspor ve Giresunspor'u mağlup edip toplamda 9 puan toplayan Fatih Tekke, Denizlispor'u daha da iyi yerlere getirecek gibi.

Trabzon tarihinin en kariyerli futbolcusu olan Fatih Tekke'nin Trabzon halkını ve şehrini en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir.

Fatih Tekke'den sihirli dokunuş! ile ilgili etiketler Trabzonspor Denizlispor Fatih Tekke
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.