Fatih Şahin'den Kızılay Haftası mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, “Her projesiyle insanlığın adeta yüreğine dokunan Türk Kızılayı, acil durumlara ışık hızıyla müdahale ederek yardım ifadesinin gerçek anlamını tam manasıyla yaşatmaktadır.” dedi.

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası vesilesiyle bir mesaj yayımlayan Şahin, Türk Kızılayı’nın insani yardım noktasında dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin 137 ülkede yardıma muhtaçlara el uzatan bir kuruluş olduğuna dikkat çekti.

“DESTEK VE ÖVGÜYÜ FAZLASIYLA HAK EDİYOR”

Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi: “148 yıldır sürdürdüğü hizmet anlayışı ile mazlumlara umut olan Kızılay, en çetin şartlarda bile kıtadan kıtaya hizmet götürerek adından söz ettirmektedir. Merhamet, şefkat, gönüllülük ve fedakârlık misyonu ile Türkiye’nin dünyada parlayan yıldızı olan Kızılay, her geçen gün daha fazla insana el uzatmaktadır. Her projesiyle insanlığın yüreğine dokunan Türk Kızılayı, acil durumlara ışık hızıyla müdahale ederek yardım ifadesinin gerçek anlamını tam manasıyla yaşatmaktadır. Öyle ki, Musul’u terör örgütü DEAŞ’tan temizleme operasyonu sırasında yaşanabilecek olası göç dalgasına karşın Irak’a insani yardım gönderen ilk sivil toplum kuruluşu Kızılay olmuştur. Böylesine kutlu bir görevi ifa eden Kızılay’ımız her türlü destek ve övgüyü fazlasıyla hak etmektedir.”

KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

29 Ekim ve 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası vesilesiyle Türk Kızılay’ı tarafından başlatılan “Vatan Sana Canım Feda” kampanyasını hatırlatan Şahin, “30 Ekim’de tüm halkımızı şehitlerimiz için kan bağışında bulunmaya davet ediyorum.” dedi.

Fatih Şahin'den Kızılay Haftası mesajı ile ilgili etiketler Fatih Şahin kızılay haftası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.