Fatih Portakal'ın ayrılık sebebi drone çıktı!

Fatih Portakal neden kanalından ayrıldı? Portakal'ın sürpriz bir kararla Fox TV'den ayrıldığını açıklaması ve ekranlara veda etmesinden sonra herkesin merak ettiği bu soruya onunla birlikte yıllarca çalışan İsmail Küçükkaya yanıt verdi.

İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal'ın en yakınındaki isimlenden biriydi, sürpriz ayrılık kararı çok konuşuldu, sebebi ise uzun uzun tartışıldı. Küçükkaya süpriz ayrılığın nedenini açıkladı.

Küçükkaya, Portakal'ın ayrılık kararı arkasında yorulmasının ve yıpranmasının olduğunu iddia etti. Küçükkaya, Sözcü'den Hande Zeyrek'e verdiği röportajında vedanın perde arkasını şöyle anlattı:

Fatih Portakal'a yönelik bırakıp gitti eleştirilerine ne diyorsunuz?

"Fatih ile 35 dakikalık bir konuşma yaptık. Tabii ki kimse kafasına silah dayayıp onu bıraktırmadı. Ama şunu da biliyorum, mesleğinin zirvesindeydi. Kendiliğinden bırakmaz insan. İklim meselesi. Karşı karşıya kaldığımız baskı onu yıldırdı. ‘Birader yaşadıklarımız az şey mi? Evimin üzerinde drone uçurdular' dedi. Hakkında hapis istemli davalar var. Bunlar kolay şeyler değil. Fatih yoruldu ve yıprandı. Bir baskı olmasa, tam anlamıyla özgür olsa işini yapmaya devam ederdi."

 

 

 

Fatih Portakal'ın ayrılık sebebi drone çıktı! ile ilgili etiketler İsmail Küçükkaya Fatih Portakal drone Fox TV ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.