Fatih Portakal'dan skandal sözler: İsrail Mescid-i Aksa'yı kapatabilecek kudrette

Gazeteci Fatih Portakal, Filistin ile İsrail arasında yaşanan çatışmalara ilişkin yaptığı değerlendirmede, İsrail'e kimsenin karışamayacağını söyledi. "İsrail, Mescid-i Aksa’yı bile ibadete kapatabilir." diyen Portakal, "Bunu yapabilecek kudreti var. Ona hayır diyebilecek bir kesim yok." diye konuştu.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı saldırı başlatmıştı. Silahlı gruplar daha sonra İsrail içindeki yerleşim yerlerine girmiş, İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırı başlatmıştı.

Gazeteci Fatih Portakal, YouTube kanalında yaptığı değerlendirmede, Filistin ile İsrail arasında yaşanan çatışmalara değindi.

''İSRAİL MESCİD-İ AKSA'YI KAPATABİLECEK KUDRETTE''

İsrail'e kimsenin karışamayacağını söyleyen Portakal, "İsrail, Mescid-i Aksa’yı bile ibadete kapatabilir. Bunu yapabilecek kudreti var. Ona hayır diyebilecek bir kesim yok." diye konuştu.

"Ümmet mi harekete geçecek? Hiçbir şey olmaz"

Portakal konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

"İbadete kapatıyorum dediği anda kimse bir şey yapamaz. İslam alemi mi bir şey yapacak? Ümmet mi harekete geçecek? Hiçbir şey olmaz. Bunu yapabilecek kudreti var. Ona hayır diyebilecek bir kesim yok."

Fatih Portakal'dan skandal sözler: İsrail Mescid-i Aksa'yı kapatabilecek kudrette ile ilgili etiketler Fatih Portakal İsrail Filistin Hamas Savaş Mescid-i Aksa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.