Fatih Portakal'dan Özgür Özel'e manidar tepki: Duvara toslayacaksınız!

CHP'ye ve Özgür Özel'e tepkide bulunan Fatih Portakal, ''Bu kafayla giderseniz duvara toslayacaksınız Özgür bey artık sona gelindi. Nasıl düzeltirsiniz bilemiyorum. En büyük hatayı verdiğiniz sözü yerine getirmemekle yaptınız." dedi.

CHP'de yerel seçimler öncesi projeler yerine parti içindeki iç savaş konuşulurken Özgür Özel İzmir'de Tunç Soyer'in üzerini çizerek Buğra Gökçe'yi de aday yapmayarak Ekrem İmamoğlu'na gözdağı verdi. İzmir'de aday yaptığı Cemil Tugay için "Cemil Bey'i iyi tanıtabilirsek netice alırız" ifadelerini kullanan Özel partide paniğe sebep oldu. İmamoğlu taleplerini yerini getirmeyen Özel'e medya üzerinden yüklenirken gazeteci Fatih Portakal "Bu kafayla giderseniz duvara toslayacaksınız Özgür bey artık sona gelindi." ifadelerini kullandı.

FATİH PORTAKAL: DUVARA TOSLAYACAKSINIZ

Özgür Özel'e bir tepki de Fatih Portakal'dan geldi. Portakal, Özel'i hedefe koyarak "Duvara toslayacaksınız" dedi.

Özel'in "Ön seçim" sözünü tutmadığını hatırlatan Fatih Portakal şunları söyledi:

"Özgür Özel'in şöyle bir cümlesi vardı 'Seçmende büyük bir tepki var bir şeyler yapılmazsa seçimleri kaybedeceğiz.' Bunu arşivden çıkardım. Bu kafayla giderseniz duvara toslayacaksınız Özgür bey artık sona gelindi. Nasıl düzeltirsiniz bilemiyorum. En büyük hatayı verdiğiniz sözü yerine getirmemekle yaptınız."

Fatih Portakal'dan Özgür Özel'e manidar tepki: Duvara toslayacaksınız! ile ilgili etiketler Fatih Portakal CHP Özgür Özel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.