Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler: "Sevgi işaretini yapınca güzel insan zannettim"

Gazeteci Fatih Portakal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulundu. Portakal kandırıldıklarını söyleyerek, "Sevgi işaretini yapınca güzel insan zannettim." ifadelerini kullandı.

Gazeteci Fatih Portakal'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileri sürüyor. Portakal, kandırıldıklarını belirtti ve özür diledi.

"GÜZEL İNSAN ZANNETTİM"

Fatih Portakal'ın Kemal Kılıçdaroğlu sözleri:

"Ana muhalefet partisinin liderinin yalanları ortaya çıkıyor ya. Biz kime güveneceğiz? Bizi kandırdılar. Ben de sizlerden özür diliyorum. Umut var zannettim, sevgi işareti yapınca güzel insan zannettim. Naif, temiz yürekli insan zannettim. 74 yaşında hırslarından arınmıştır sandım.

Ama hiç de öyle değilmiş. Ben de hem sizden hem kendimden özür diliyorum. Saflığımdan dolayı özür diliyorum. Muhalefet partisi kendisini temizlemesi gereken en önemli parti."

Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler: "Sevgi işaretini yapınca güzel insan zannettim" ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Fatih Portakal CHP
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.