Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na "Satılık kalemler" tepkisi! "Açıklayamazsanız, size yazıklar olsun"

Cumhurbaşkanlığı yenilgisinden sonra istifa etmemesini eleştiren bazı gazetecileri 'Satılık kalemler' diye fişleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tepki çekmeye devam ediyor. Gazeteci Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'na "Kimi kastettiğinizi cesaretiniz varsa söyleyeceksiniz" sözleriyle yüklendi.

Millet İttifakı ve HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 12. seçiminde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı kaybetti. Kılıçdaroğlu'nun bu başarısızlığı nedeniyle istifaya çağrılan gazeteciler de hedef alındı.

Sözcü TV'de gündemle ilgili açıklamalarda bulunan gazeteci Fatih Portakal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştiren ve istifaya çağıran gazetecilere "satılık kalemler" ifadesiyle itham etmesine tepki gösterdi.

Portakal, Kılıçdaroğlu'na hitaben şunları söyledi:

"Eğer gerçekten naiflik varsa, kalemini satanları isim verin. Ben paramı alın terimle kazandım. Siz algı yaratıyorsunuz. Kimi kastettiğinizi cesaretiniz varsa söyleyeceksiniz. Ama cesaretiniz yok. Eleştirmek en doğal hakkımız. Lütfen cesaretli bir lider olduğunuzu gösterin ve kimin kalemini sattığını açıklayın. Açıklayamazsanız, size yazıklar olsun. İsim vereceksiniz. Sizi eleştirmenin hakkı bize aittir çünkü kaybettiniz."

 

Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na "Satılık kalemler" tepkisi! "Açıklayamazsanız, size yazıklar olsun" ile ilgili etiketler Fatih Portakal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.