Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu'na tarihi ayar: Haddin değil, tedavi ol!

Fatih Portakal, canlı yayında sunucuyu azarlayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. İmamoğlu'na 'haddini ve sınırını bil' diyen Portakal, "Bize parmak sallayamazsın. Gazeteciye ayar çekemezsin. Sınırlarını bileceksin. Varsa bir sıkıntın tedavi ol" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı Sözcü TV canlı yayınında, TOKİ tarafından yurdun dört bir yanında başlatılan sosyal konut projelerini hedef aldı. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, projeden 'hayal' olarak bahseden İmamoğlu'na yanıt vermek için canlı yayına bağlanmak isteyince İmamoğlu'nun yüzü düştü. Sunucu Senem Toluay Ilgaz'ı azarlayan İmamoğlu, "Yanlış bir anons yaptınız. TOKİ Başkanı işine baksın" ifadelerini kullandı.

PORTAKAL'DAN GAZETECİ AZARLAYAN İMAMOĞLU'NA: GİT TEDAVI OL

Fatih Portakal, canlı yayında sunucuyu azarlayan İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. İmamoğlu'na 'haddini ve sınırını bil' diyen Portakal, "Bize parmak sallayamazsın. Gazeteciye ayar çekemezsin. Sınırlarını bileceksin. Varsa bir sıkıntın tedavi ol" diye konuştu.

"HADDİN DEĞİL"

Portakal açıklamasında şunları söyledi:

"Senem yani yılların gazetecisidir. Çok da düzgün yapar işini. TOKİ'yle ilgili bir şeyler geçiyor. Senem de yani söz hakkı vardır diyor. Her şeyden önce karşınızda bir kadın var. Bu bir. İkinci gazeteci var. Gazeteciye ayar çekemezsiniz. Artık ayar çekemeyiz ayar çekilmekten veya böyle parmak sallanmaktan bıkmışız.

Arkadaş bak gergin olabilirsin. Tansiyon problemin de olabilir. Sordu o Senem. Benim sorumdu. Yok dedi. Tansiyon problemim yok dedi. Sinirli de olabilirsin. Yıpranmış da olabilir sinirlerin. Ama gazetecinin ne sorup sormayacağını veya ona ayar çekmeye haddin değil bir kere.

Ayıptır ya siz gazeteci değilsiniz, bir şey değilsiniz ve kadın orada tüm nazikliğiyle konuşuyor, tüm nazikliğiyle ve kibarlığıyla herkese karşı öyledir. Ona da karşı öyle, ona da karşı. O zaman siz de sınırlarınızı bileceksiniz. Varsa bir sıkıntın git tedavi ol"

Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu'na tarihi ayar: Haddin değil, tedavi ol! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Ekrem İmamoğlu Sözcü İBB

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.