Fatih Portakal'dan CHP'lilere sert tepki...

FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, dün akşam yayını bitirdikleri için isyan eden CHP'lilere "Kendi mağlubiyetinizi bize bağlamayın." sözleriyle karşılık verdi.

Yayının kapanmasının ardından sosyal medyadan türlü türlü iddialar ortaya atıldığını belirten portakal "Sabah bir kalktım 'FOX'a dayattılar, şöyle oldu, böyle oldu' lütfen kendi mağlubiyetinizi, kendi ruhsal çöküntünüzü bize bağlamayınız. Biz burada habercilik yapıyoruz. Sizler bizi boş yere eleştiriyorsunuz. Biz 18.45'te yayına başladık ve saat 1'e kadar da 7,5 saat aralıksız yayın yaptık. Bize haksızlık etmeyiniz. Biz işini layıkıyla yapmaya çalışan, işini iyi yapmaya çalışan insanlarız. Böyle asılsız iddiaları da insanlara pompalamayınız. Biz kendi isteğimizle bitirdik yayını, çünkü konuşacak bir şey kalmamıştı." dedi.

 

Fatih Portakal'dan CHP'lilere sert tepki... ile ilgili etiketler Fatih Portakal Fox TV CHP tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.