Fatih Portakal Nuran Yıldız'ın yazısına gönderme yaptı

Fatih Portakal, dün son kez yayına çıkarak FOX TV'de görevini Selçuk Tepeli'ye devretti. Portakal'ın veda konuşmasında SuperHaber yazarı Nuran Yıldız'ın köşe yazısında değindiği '8 ay önce yapılan FOX toplantısı' konusuna da değindi.

Fatih Portakal, görevden ayrılma kararı alınca FOX TV Ana Haber'de bayrak değişimi yapıldı.

Son canlı yayına çıkan Portakal, koltuğu Selçuk Tepeli'ye devretti. FOX TV'ye konuk olarak çıkan Portakal, ayrılış sebebini açıkladı.

Portakal, veda konuşmasında SuperHaber yazarı Nuran Yıldız'ın köşe yazısına da göndermede bulundu.

'Fatih Portakal'dan hıyar alır mısınız' başlıklı köşe yazısında bir medya gurusunun kendisini aradığını belirten Yıldız, şu sözleri aktardığını belirtmişti:

“Bundan 8 ay kadar önce FOX’un tepe yönetimi (FNG) bir toplantı yaptı. Toplantıda sert muhalefetten çekilme kararı paylaşıldı. ‘Türkiye’de sadece muhalif bir kanal düzeyine indirilmemiz bize zarar veriyor, bizim geniş bir yayıncılık ağımız var’ dendi. Fatih Portakal ile yolları tatlı tatlı ayırmaya karar verildi.”

"8 AY ÖNCE SİZ KONUŞMUŞSUNUZ"

 Konuşmasında Yıldız'ın köşe yazısında aktardığı konuşmaya değinen Portakal, bu durumu 'en ilginç senaryolardan biri' olarak tanımladı.

Portakal, veda konuşmasında şunları söyledi:

"En ilginç senaryolardan biri 8 ay önce siz konuşmuşsunuz Fatih'i gönderelim diye. Ya ben bu insanların RTÜK ceza kestiğinde ne yaşadığını biliyorum. Nasıl mücadele verdiklerini biliyorum. Burada diğer insanların ne söyledikleri önemli değil. Burada Doğan Şentürk'ün ne söylediği, benim ne söylediğim önemli" 

Fatih Portakal Nuran Yıldız'ın yazısına gönderme yaptı ile ilgili etiketler Nuran Yıldız SuperHaber Fatih Portakal Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.