Fatih Karagümrük'ten müthiş açılış!

Fatih Karagümrük 31. haftasının açılış maçında Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. Kulübü Süper Lig'e yükselten teknik direktör Şenol Can'la yollarını ayıran Kırmızı-Beyazlılar'a 3 puanı getiren golleri Jimmy Durmaz, Lucas Castro ve Artur Sobiech attı.

Süper Lig'in 31. haftasının açılış maçında Kayserispor'u Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırlayan Fatih Karagümrük, 3 puanı 3-0'lık skorla aldı. Kırmızı-Siyahlılar'a galibiyeti getiren golleri ilk yarıda Jimmy Durmaz, 2. yarıda Lucas Castro ve Artur Sobiech attı.

3 maçtır kazanamayan, son 6 maçında 4 puan toplayabilen İstanbul ekibi, hafta içi teknik direktör Şenol Can'la yolları ayırmıştı. Kayserispor ise evinde Galatasaray'a mağlup olurken başkan Berna Gözbaşı ile basın sözcüsü arasındaki gerilimle gündeme gelmişti.

Her iki yarıda bulduğu birer golle kazanan Fatih Karagümrük puanını 44'e yükseltti. Yeni hoca arayan İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı ekibi milli aradan sonra Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

Üst üste 2 maç kaybeden ve 31 puanda kalan Kayserispor ise Göztepe'yi ağırlayacak. Sarı-Kırmızılılar bu sezon 4. teknik direktörü olan Uğur Kulaksız'la yoluna devam ediyor.

Fatih Karagümrük'ten müthiş açılış! 

Fatih Karagümrük'ten müthiş açılış! ile ilgili etiketler Kayserispor fatih karagümrük Lucas Castro jimmy durmaz Artur Sobiech
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.