Fatih Karagümrük teknik direktörlüğe Volkan Demirel'i getirdiğini açıkladı

Fatih Karagümrük Kulübü, teknik sorumlu görevi için Volkan Demirel ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Türk futbolunun önemli isimlerinden, eski milli futbolcu Volkan Demirel ile teknik sorumlu pozisyonu için 2,5 yıllık sözleşme imzaladık. Volkan Demirel’e ve ekibine başarılar dileriz" denildi.

Teknik direktör Francesco Farioli'yle yollarını ayıran Fatih Karagümrük, takımın başına Volkan Demirel'i getirdi. 

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın ekibinde yer alan ve bu yaz istifa ederek beIN Sports'ta yorumculuğa başlayan Volkan Demirel, "teknik sorumlu pozisyonu"nda göreve resmen başladı.

Hayalinin teknik direktör olmak olduğunu sık sık dile getiren 39 yaşındaki unutulmaz kaleci, UEFA Pro Lisans belgesine sahip olmadığından bir süre "teknik sorumlu" sıfatıyla takımın başında bulunacak.

Ligin 17'nci haftasında 19 Aralık Pazar günü deplasmanda Göztepe ile mücadele edecek Fatih Karagümrük, idmanını Volkan Demirel yönetiminde gerçekleştirdi.

FARİOLİ'YE TEKLİF YAĞIYOR..

Serie A'da Sassoulo'nun kaleci antrenörlerinden biriyken Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Çağdaş Atan'ın yardımcılarından biri olarak Süper Lig kariyerine başlayan Francesco Farioli, geçen sezon mart ayında Karagümrük'ün başına geçmişti.

İstanbul'un Kırmızı-Beyazlı ekibiyle 27 maça çıkan 31 yaşındaki İtalyan'ın ismi F.Bahçe'yle anılıyor. Fenerbahçe'den teklif aldıktan sonra üst üste 3 maç kaybeden Farioli'yle dün akşam resmen yollar ayrılmıştı.

 Fatih Karagümrük teknik direktörlüğe Volkan Demirel'i getirdiğini açıkladı

Fatih Karagümrük teknik direktörlüğe Volkan Demirel'i getirdiğini açıkladı ile ilgili etiketler Volkan Demirel Fenerbahçe fatih karagümrük Francesco Farioli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.