Fatih Karagümrük'te Biglia & Borini korona oldu!

Galatasaray maçına hazırlanan Fatih Karagümrük'te Lucas Biglia ve Fabio Borini'nin koronavirüs testleri pozitif çıktı. Takımın iki önemli yıldızı Sarı-Kırmızılılar'a karşı forma giyemeyecek...

Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı öncesi Kırmızı-Siyahlı ekibi korovirüs vurdu. Takımın en önemli iki oyuncusu Fabio Borini ile Lucas Biglia, koronavirüs testleri pozitif çıktığı için maçta forma giyemeyecek.

Arjantinli orta saha oyuncusu Lucas Biglia, orta sahanın beyni konumunda. Devre arasında takıma katılan İtalyan forvet Borini ise 14 maçta attığı 5 golle kısa sürede kalitesini göstermişti.

Karagümrük'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Teknik direktör Şenol Can'la yolları ayırdıktan sonra Aytemiz Alanyaspor teknik ekibinden İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli'yle yola devam eden İstanbul ekibinde başka eksik bulunmuyor. Ligin ilk yarısındaki maçta Galatasaray'ı Esenyurt'ta 90+6'da attığı golle mağlup eden Karagümrük, yeni hocasıyla çıktığı ilk maçında da Hatayspor'u mağlup etmişti.

31 maçta topladığı 61 puanla lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde bulunan Galatasaray, Fatih Karagümrük karşısında tamam ya da devam maçına çıkacak. Sarı-Kırmızılılar'da yarınki maç öncesi Taylan Antalyalı ve Kerem Aktürkoğlu'nun durumu belirsiz.

Fatih Karagümrük'te Biglia & Borini korona oldu! ile ilgili etiketler Galatasaray fatih karagümrük Fabio Borini Lucas Biglia
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.