Fatih Karagümrük bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı maçlarda yalnızca Beşiktaş’tan puan alamadı

Karagümrük'ün Beşiktaş fobisi... Ligin ilk yarısında Başakşehir’i 3-1 ve Kasımpaşa’yı da deplasmanda yine aynı sonuçla 3-1 mağlup eden Karagümrük, Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı maçlardan ise 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Kırmızı-Siyahlılar bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı maçlarda yalnızca Beşiktaş’tan puan alamadı.

Süper Lig’in 22. haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk eden ve 1-0 mağlup olan Karagümrük, bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı maçlarda yalnızca Beşiktaş’tan puan alamadı.

Sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan mücadeleyi de Alex Teixeira’nın golüyle 1-0 kaybeden Karagümrük, bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı maçlarda yalnızca Beşiktaş karşısında puan alamadı.

Ligin ilk yarısında Başakşehir’i 3-1 ve Kasımpaşa’yı da deplasmanda yine aynı sonuçla 3-1 mağlup eden Karagümrük, Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı maçlardan ise 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı.

İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı Süper Lig temsilcisinin teknik direktörü Volkan Demirel hocalık kariyerinin ilk kırmızı kartını bu maçta gördü.

BATSHUAYİ SERİYE TAKTI

Beşiktaş’ın Belçikalı forveti Michy Batshuayi, Karagümrük deplasmanında 39. dakikada kazanılan penaltıda topu ağlara gönderirken, bu sezon ilk kez üst üste 3 maçta fileleri havalandırmayı başardı.

Siyah-beyazlı ekip bu golle karşılaşmada 1-0 öne geçerken, Batshuayi de bu sezonki gol sayısını 9’a yükseltti.

İkinci yarının ilk maçı olan Çaykur Rizespor karşısında gol sevinci yaşayan Batshuayi, geçtiğimiz hafta iç sahada oynanan Gaziantep FK mücadelesinde de karşılaşmanın tek golünü atarak takımına galibiyeti getirmişti.

Batshuayi en son 2016-2017 sezonunda üst üste 3 lig maçında gol atmayı başarmıştı. Chelsea forması giydiği dönemde ligin son 3 maçında da gol atan Batshuayi, o sezon kaydettiği 5 golün 4’ünü ligdeki son 3 mücadelede atmayı başardı. Batshuayi, son 2 maçta attığı 2 golle, takımına 1-0’lık skorlarla 6 puan kazandırdı. 

Beşiktaş deplasmanda 122 gün sonra kazandı

En son Süper Lig’in 5. haftasında Antalyaspor deplasmanında galip gelmeyi başaran siyah-beyazlılar, dış sahada 8 maç aranın ardından galip geldi. 18 Eylül 2021’de Antalyaspor deplasmanında 2-0 geriye düşmesine karşın Rıdvan, Batshuayi ve Ghezzal’ın golleriyle 3-2 kazanmayı başaran Beşiktaş, o tarihten sonra rakip sahada çıktığı 8 maçta 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik almıştı.

Fatih Karagümrük bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı maçlarda yalnızca Beşiktaş’tan puan alamadı ile ilgili etiketler Beşiktaş fatih karagümrük michy batshuayi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.