Fatih Erkoç'tan sağlık durumuyla ilgili açıklama

2016 yılında sırtındaki şişlik nedeniyle gittiği hastanede lenfoma kanserine yakalandığını öğrenen ve uzun süre tedavi gören 69 yaşındaki şarkıcı Fatih Erkoç,29 Ekim’de Girne Rocks Hotel’de sahne aldı. Konseri sırasında sağlık durumu hakkında da sevenlerini bilgilendiren Erkoç, “Kötü günleri geride bıraktık, bunda sevenlerimin çok büyük katkısı var.” dedi.

7 yıl önce lenfoma kanserine yakalanan ve kemoterapi tedavisi gören 69 yaşındaki şarkıcı Fatih Erkoç, bu sene 55. sanat yılını kutladı. Fatih Erkoç, Girne Rocks Hotel'de sahne aldı.

''KÖTÜ GÜNLERİ GERİDE BIRAKTIK''

Her türlü müziğe repertuvarında yer verdiğini söyleyen Erkoç, ''Güncel pop müziği tek başına çalamam. Gençler pop müziği çok değiştirdi" dedi. Sağlık durumuyla ilgili de sevenlerini bilgilendiren Fatih Erkoç, "Gayet iyiyim, ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum. Kötü günleri geride bıraktık, bunda sevenlerimin çok büyük katkısı var" açıklamasında bulundu.

 fatih erkoç

 

 

Fatih Erkoç'tan sağlık durumuyla ilgili açıklama ile ilgili etiketler Fatih Erkoç kanser Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.