"Bankalar faiz indirimine direniyor"

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan Merkez Bankası'nın faiz indirim kararlarının bankacılık sektörü tarafından özümsenmediği kanaatinde. Fatih Erdoğan bu konu hakkında, "Bankalar faiz indirimine direniyor" diye konuştu

İstanbul’a Next Level markası ile giriş yapan Pasifik, kurduğu gayrimenkul yatırım ortaklığını halka açıyor.

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan hem sektör, hem de Türkiye'nin yeni ekonomi politikası hakkında önemli bilgiler verdi.

Hürriyet yazarı Sefer Levent'e konuşan Fatih Erdoğan, Covid-19 salgını sonrası dönemde gayrimenkul ve hisse senedi yatırımlarının daha cazip hale geldiğini belirtti.

Erdoğan, "Bürokrasinin gayrimenkul sektörüne fren yaptırması üretimin azalmasına bu da arzda sıkıntıya yol açtı. Sektörümüz son 3 yıldır sekteye uğratıldı. Günah keçisi ilan edildi. 5 yıl daha arz sıkıntısı olur." diye konuştu.

Gayrimenkulde fiyat artışlarının devam edeceğini de dile getiren Fatih Erdoğan, "Hükümetin ve Merkez Bankası’nın hedeflediği faiz indirimine bankalar direniyor. Faizlerdeki düşüş konut kredilerine henüz tam anlamıyla yansıtılmadı." ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

"Bankalar faiz indirimine direniyor" ile ilgili etiketler Banka faiz konut sefer levent fatih erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.