Fatih Camii'ndeki provokatif saldırıda Mossad şüphesi!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde,Fatih Camii'nde provokatif saldırıyı, Ali Koç'un açıklamalarını, Ekrem İmamoğlu'nun Murat Kurum adaylığı hakkındaki yorumlarını masaya yatırdı.

'DİNDAR, MİLLİYETÇİ, ATATÜRKÇÜ, SOLCU GÖRÜNEN ANCAK ASLINDA ETKİ AJANLIĞI YAPAN YAPILAR FAALİYETTE'

Bozkurt, “Dindar, milliyetçi, Atatürkçü, solcu görünen ancak aslında etki ajanlığı yapan yapılar faaliyette. İtidalli davranmalı, çok dikkatli olmalıyız!” 

'BİR ELİN DÜĞMEYE BASTIĞINI GÖRÜYORUZ!'

“Fatih Camii’ndeki saldırı arka arkaya gelen provokatif olayların son halkası. Bir elin düğmeye bastığını görüyoruz! Saldırganın attığı sloganlar DEAŞ türevi bir yapılanmanın kandırdığı, yönlendirdiği bir tipolojiyi gösteriyor! Arkasında istihbarat örgütleri olan Selefi yapılar böyle meczupları kullanırlar!”

'MİT, MOSSAD’A AĞIR BİR DARBE İNDİRDİ!'

“İstihbarat savaşları sürüyor. MİT, MOSSAD’a ağır bir darbe indirdi. Ancak MOSSAD’ın tüm hücreleri çökertilmiş değil. Ayrıca diğer istihbarat servisleri de boş durmuyorlar!“ ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Fatih Camii'ndeki provokatif saldırıda Mossad şüphesi! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.